Εισαγγελική εντολή για στήριξη του δίδυμου αδελφού της μικρής Στέλλας – ΚΟΙΝΩΝΙΑ

0
289


Παραγγελία για την λήψη κάθε αναγκαίας ενέργειας με στόχο την φροντίδα και τη στήριξη του δίδυμου αδελφού της άτυχης 6χρονης Στέλλας, που στραγγάλισε ο 61χρονος πατέρας της, έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, στην Εισαγγελία Ανηλίκων.

Μια ημέρα μετά την προφυλάκιση του 61χρονου πρώην αστυνομικού που κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της 6χρονης κόρης του, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με παραγγελία της, ζητεί την συνδρομή της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την υπόθεση. 

 

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την φροντίδα του  δίδυμου αδελφού της Στέλλας αλλά και την στήριξη, με κάθε τρόπο, της  μητέρα της.

 

Επιπλέον, η κ. Δημητρίου στην παραγγελία της αναφέρει ότι πρέπει ο αρμόδιος εισαγγελέας να προχωρήσει στις αναγκαίες  ενέργειες για την φροντίδα  και  άλλων ανήλικων   παιδιών της οικογένειας, στην περίπτωση που υπάρχουν.

Copyright © 2012 – 2017 Information.gr


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του information.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here