Η Λιβ Τάιλερ δίνει συμβουλές στους γονείς για ευτυχισμένα παιδιά – ΠΑΙΔΙ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

0
49560


Συμβουλές για γονείς, σκέψεις για την πατρότητα, άγνωστες πτυχές από τη ζωή της και προτάσεις που κάνουν τις ζωές των παιδιών λίγο πιο μαγικές μοιράστηκε με τους αναγνώστες η Λιβ Τάιλερ σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ.

Ηθοποιός, μητέρα τριών παιδιών, ενεργή υποστηρικτής της UNICEF και πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας της Hole “Mama Mentioned”, η Λιβ Τάιλερ μίλησε για τον σημαντικό ρόλο του πατέρα, την απίστευτη ευκαιρία που δίνεται σε όποιον γίνεται θετός γονέας και γιατί θα πρέπει να ακολουθούμε το παράδειγμα του πατέρα της, τραγουδιστή των Aerosmith Στιβ Τάιλερ και να οργανώνουμε κυνήγι θησαυρού για τα παιδιά.

Ο πατέρας είναι πολύ σημαντικός για την οικοδόμηση των θεμελίων και της αυτοεκτίμησης των παιδιών. Για μένα, ο τρόπος με τον οποίο ανατράφηκα, με σεβασμό, ευγένεια και καλούς τρόπους, είναι καθοριστικής σημασίας. Νομίζω ότι ο πατέρας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο δίνοντας ένα παράδειγμα στα παιδιά για το πώς να συμπεριφέρονται στον κόσμο και πώς να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους. Είναι λίγο διαφορετικό όταν προέρχεται από τον μπαμπά και όχι από τη μαμά, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Υπάρχουν πολλά σημαντικά στοιχεία του να είσαι γονιός, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πατέρες αλλά μπορεί να έχουν κάποιον στη ζωή τους που είναι μια καλή ανδρική επιρροή και υποστήριξη. Το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να αισθάνονται αγάπη, να υποστηρίζονται και να φροντίζονται, είτε από έναν συγγενή, είτε από έναν φίλο ή έναν παππού ή από έναν καλό δάσκαλο του σχολείου. Οποιονδήποτε. Τα παιδιά χρειάζονται μόνο καλά παραδείγματα και καθοδήγηση για να διδαχθούν πώς να κάνουν τα πράγματα».

Η πατρότητα αλλάζει ουσιαστικά τον άνδρα, υποστηρίζει η Λιβ Τάιλερ. Είδα βαθιά αλλαγή και εξέλιξη σε άνδρες που έγιναν πατέρες, σημειώνει.

Αναφερόμενη στην οικογένειά της, την χαρακτήρισε εκκεντρική. «Έχω δύο πατέρες. Νομίζω ότι εξαρτάται από τη σχέση του παιδιού με τους γονείς, αλλά σίγουρα, όταν είσαι ένας θετός γονέας ή συν-γονέας είναι μια διαφορετική σχέση. Κάθε σχέση είναι διαφορετική εξαρτάται από τη στιγμή που μπαίνεις στη ζωή τους και πόσο καλά τα γνωρίζεις – αυτή η δυναμική χρειάζεται πολλή υπομονή και αγάπη.

Τι έμαθε από τον δικό της πατέρα; «Ο πατέρας μου, Στίβεν (Τάιλερ) έχει πολύ μαγεία μέσα του. Όποτε τον βλέπω μου δίνει έμπνευση να θυμάμαι να έχω περισσότερη διάθεση για παιχνίδια και περισσότερη μαγεία, κυρίως με τα παιδιά, να τα πηγαίνω σε περιπέτειες και άλλα. Η καθημερινότητα, η εργασία, οι δουλειές του σπιτιού είναι τόσο δύσκολη μερικές φορές, επειδή δεν είσαι πάντα μαγικός με τα παιδιά σου» αναφέρει.

«Δεν έχω ζήσει ποτέ με τον πατέρα μου, αλλά οι αναμνήσεις μου απ ‘αυτόν είναι τόσο μοναδικές και ξεχωριστές. Ήταν πάντα παρών. Με τα παιδιά μου, θα κάνει πράγματα, όπως κυνήγι θησαυρού γι ‘αυτά, θα θάψει τα δαχτυλίδια του με τις νεκροκεφαλές και άλλα μαγικά πράγματα παντού. Είναι τόσο διασκεδαστικό» είπε.

«Οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί με τον εαυτό τους, το να συγκρίνεις συνεχώς τον εαυτό σου με άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι καταστροφικό. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι εσύ και να προσπαθείς να ασχοληθείς με το παιδί σου. Αν εργάζεσαι συνεχώς και δεν έχεις πολύ χρόνο για να περάσεις με τα παιδιά, αλλά έχεις 20 λεπτά στο τέλος της ημέρας για να διαβάσεις το αγαπημένο τους βιβλίο, τα παιδιά θα το θυμούνται αυτό. Πιέζουμε τόσο πολύ τους εαυτούς μας ως γονείς, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά τα παιδιά δείχνουν μεγάλη ευγνωμοσύνη και κατανόηση. Πιστεύω ότι ο ποιοτικός χρόνος, ακόμα και αν έχετε λίγο, έχει πραγματικά βαθύ αντίκτυπο» τονίζει.

Η Λιβ Τάιλερ σκηνοθέτησε και έγραψε το σάουντρακ για τη μικρού μήκους ταινία για την καμπάνια «Mama Mentioned» του model ρούχων Hole για την ενίσχυση της οργάνωσης «Each Mom Counts» που υποστηρίζει τις προσπάθειες για ασφαλέστερη εγκυμοσύνη και τοκετό σε όλο τον κόσμο.

Στο σποτ εκτός από τη Λιβ Τάιλερ πρωταγωνιστούν οι Κοκό Ροσά, Κάντις Σουάνπολ, Τζερνί Σμολέτ-Μπελ, Κας και Άλι Μπερντ με τα παιδιά τους.Supply hyperlink

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το σχόλιό σας αναμένει εποπτεία

    Library jobs wilmington de / Video
    Library jobs wilmington de Library jobs wilmington de Library jobs wilmington de Additional Resources available on request This includes several song books, and various biblical and theological resources. Optasia International Library Bibles List A. English Language Bibles 1. We offer 25 versions of the Bible in HTML format, unique with Optasia Ministry. These Bibles run in a web browser, such as Internet Explorer (you do not need to be online to use these Bibles). Books, chapters and verses are easily accessible with links. There is some search capability. This form of the Bible has been used on a Pac Mate, …
    The post Library jobs wilmington de / Video appeared first on Finance USA.

    [url=http://pharmacy.remmont.com]New-york Finance[/url]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here